Idioma

jueves, 10 de octubre de 2013

Classificació de la Sisena Marxa de Muntanya de Vilanova

L'edició d'aquest any de la Marxa de Muntanya s'ha caracteritzat per l'èxit organitzatiu, amb quasi 400 participants i amb unes condicions metereològiques envidiables.

El primer classificat de la VI Marxa de Muntanya de Vilanova d'Alcolea en la categoria Sènior Masculí fou Ivan Fabregat Andres amb un temps de 1:15:34. El segon classificat fou Raimundo Defez del club Meriadiano Cero amb un temps de 1:16:26. El podi el va completar Javier de la Fuente Llopis, amb un temps de 1:18:25, del club Triatlo Basiliscus.

Pel que fa a la categoria Sènior Femení, el primer lloc fou per a la corredora del Club Runner Gaspatxers, Mª Carmen Traver Cucala amb un temps de 1:39:55, a més de sis minuts de la segona classificada, Jenifer Montull Perez, amb 01:46:54. Tancant el podí Fabiola Hita Ruiz, amb un temps de 1:59:34.

En el podi en la categoria de Veterans A Masculí, quedà com a primer classificat Vicent Sanchez, del club Nose Team, amb un temps de 1:18:13. Seguit de Vicent Beltran, del club A.D. Maestrazgo amb un temps de 1:23:32. Tancant el podi en la tercera plaça, Miguel Angel Martinez, amb un temps de 1:25:04.

En la categoria Veteranes A Femení, el podi el van formar Isabel Marco Arnal amb un temps de 1:40:26, seguida de Susana Milian (1:48:03) i Ana Luis (1:55:33).

Pel que fa a la categoria de Veterans B Masculí, el podi el van conformar Jose MIguel Valls del club Evasion Running, amb un temps de 1:31:08. Acompanyat de Octavio Redon i Francisco Vinuesa. En la categoria de Veterans B Femení, el primer lloc va éssser per a Maria Pilar del club Serra d'Irta Penyíscola, amb un temps de 2:06:46. El podi el van tancar Teresa Bou i Carmina Millón.

A continuació teniu l'arxiu amb la classificació final de tots els participants.